Vannak olyan prémium italfajták, amelyek kiemelkednek a szivar-párosításokban, és előszeretettel használják őket a legideálisabb aromaegyensúlyok eléréséhez A brandyfajták túlnyomó többsége zseniálisan működik szivarokkal, és ugyanez igaz a whiskykre, különösen a scotchokra. A rum is mennyei kiegészítője lehet a szivarok ízeinek, de egy vermuttal is érdemes kipróbálni a nemes füstölnivalókat. Akkor sem nyúlhatunk mellé, ha egy prémium vodkát vagy gint választunk a szivarhoz, de minél színesebb ízekkel próbálkozunk, annál izgalmasabb párosításokat kapunk!
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.