Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

A szivarka gyártása

2018. február 09. - The Cigarmonkeys

A szivarka gyártása nagyban hasonlít a cigaretta előállítására. Az elsődleges folyamat során itt is a dohánylevelek előkészítése történik, akárcsak a cigaretták esetében, a különbség azonban abban áll, hogy a szivarkákhoz felhasznált dohánykeverék összetétele és nedvességtartalma is eltér a cigaretták esetében megszokottól.

h_upmann_half_corona_or_a_flores_half_corona_1.jpg

A másodlagos folyamat is emlékeztet a cigarettánál tárgyaltakra, azzal az igen fontos különbséggel, hogy a dohányrúd köré a különböző márkájú cigarettapapírok helyett egy dohánylevelet hajtanak. A dohányrúd köré egy dohánytartalmú dohányfóliát tekerünk. Majd erre tekerjük rá a természetes dohánylevelet A szivarkák esetében a gondosan válogatott dohánylevél keverékből álló szivarka törzset Jáva-típusú, természetes dohánylevélbe csavarják a modern berendezések. Mielőtt a szivarka a fogyasztókhoz jutna minimum 3 napot, tölt egy külön erre a célra épített helyiségben azért, hogy a felhasznált dohányok elérjék optimális nedvesség tartalmukat.

h_upmann_half_corona_or_a_flores_half_corona_2.jpg

Ez a folyamat értelemszerűen más gyártó berendezéseket igényel, mint amiket a cigaretta előállítása.

A cigarettákhoz hasonlóan a márkának egyedi készítési gyakorlata van, amely a speciális dohánykeverékből, a filterből és burkoló dohánylevélből áll. A recept betartása biztosítja az egyes márkákra jellemző karaktert és minőséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr5013649618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása