Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Anwer Bati - Szivarok

2018. február 19. - The Cigarmonkeys

Kevés élvezet vetekedhet egy jó szivar nyújtotta élménnyel, és e könyv csak tovább fokozza a szivarkedvelők örömét. Segítségével átfogó képet kaphatunk a világ legnemesebb szivarjairól. Az életnagyságú, színes képekkel illusztrált útmutató részletesen bemutatja a legismertebb havannai, dominikai és hondurasi márkákat, de számos új és kevésbé ismert, ám figyelemre méltó fajtát is.
A szín, a zamat és az ízvilág mellett az olvasó megismerheti a szivarkészítés folyamatát, kezdve a dohánytermesztéstől egészen a sodrásig és csomagolásig. A kötet elkalauzolja az olvasót Kuba legjobb dohánytermő vidékeire is, bemutatva, hogyan működnek a híres szivargyárak. Szakszerű tanácsokkal szolgál a megfelelő szivar kiválasztásához, hiszen az igazi szivarkedvelőknek ismerniük kell a legapróbb finomságokat is, hogy különbséget tudjanak tenni a legfinomabb kézzel sodort szivarok között. Ez a könyv nekik készült.

Tartalom

Előszó 6
Bevezetés 7
A szivar története 8
Szivartár 54
Vásárlás és tárolás 213
Szivarkereskedők 222
Tárgymutató 224

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr713682748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása