Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

2010-ben női szivart dobtak piacra Kubában

A Habanos SA kimutatásai szerint egyébként világszerte a szivarozók 10 százaléka nő.

2018. február 20. - The Cigarmonkeys

Először dobnak piacra csak nőknek szánt szivart Kubában - számolt be a hírről vasárnap a kubai média. A Julieta ((hulieta)) névre keresztelt szivar rövidebb, vékonyabb és világosabb lesz a már megszokott "férfias" társainál. A kubai-spanyol tulajdonú Habanos SA nevű szivargyártó cég szerint "a Julietát azoknak az öntudatos, aktív életmódot élő nőknek szánják, akik illeszkednek a mai világ ritmusához."

 

romeo_y_julieta_julieta_-a_cuban_cigar_for_women.png

A női szivart a 12. Havannai Szivarfesztiválon mutatták be először: a szivar 12 centiméter hosszú és 1,3 centiméter széles és külön úgy tervezték, hogy könnyen simuljon a női kézbe. A gyárban, ahol a Julietát készítik, a 300 dolgozó 90 százaléka nő és többen közülük, már ki is próbálták az új szivart. A Habanos SA kimutatásai szerint egyébként világszerte a szivarozók 10 százaléka nő. Tavaly a kubai szivarokból 8 százalékkal kevesebb fogyott a világon, mint egy évvel korábban.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr4913684586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása