Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Szabó Győző a pálinkáról és a szivarról

A szivar és a pálinka fogyasztásának aranyszabályai 5 pontban

2018. február 20. - The Cigarmonkeys

szabo_gyozo_szivar_es_palinka.jpgAhogyan Szabó Győző ajánlja  – a szivar és a pálinka fogyasztásának aranyszabályai 5 pontban

• A stressz és a kapkodás összeegyeztethetetlen a kulturált pálinkafogyasztással és a szivarozással.
Engedd el magad, és tedd szabaddá érzékeidet, hogy a pálinka által nyújtott illat- és ízélményt, valamint a szivar nemes füstjének, varázsos fűszerességének összhangját átélhesd.

• A VegaFina szivart megfelelő előkészítés után gyújtsd meg. Az Agárdi Szivar aszútörköly-pálinkát töltsd a poharadba, majd pár percig hagyd pihenni. Legyenek ezek a várakozás gyönyörű pillanatai.

• A szivart fogyaszd lassan, komótosan; hagyj elegendő időt az ízek kiteljesedésének. Ellenkező esetben a felhevült szivar aromája egyoldalúvá, keserűvé válhat. Közben a pálinkát mozgasd meg, hogy minél jobban felszabaduljanak a benne rejlő egyedi, aszútörkölyre jellemző, megismételhetetlen illatkomponensek.

• Az idő múlásával és a szivar fogyásával a nemes füst aromatikája is változik. Szivarozás közben kortyonként fedezd fel a szivarpálinka lenyűgöző, harmonikus játékát a szivarfüst különleges fűszerességével. Érdemes megízlelni egy kortyot a szivarfüst beszívása előtt, egyet pedig kilélegzése után: tapasztalni fogod, hogy milyen sokszínű és izgalmas utazást ígér e két termék kompozíciója az érzékek világában.

• A szivarozás vége felé erősödik a szivar füstje, a kényes egyensúly megbomlik. Gyakorlott és értő szivarozó tévedhetetlenül felismeri a befejezés megfelelő időpontját, és hagyja a szivart magától kialudni. Mi sem zárhatná elegánsabban a szivarozást, mint a pálinka a maga sokrétű, mazsolás, diós és csokoládés zamatával.

nlcafe

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr9213685918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása