Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

A hazai szivarkultúra attraktív fejlődésen menjen keresztül

A szivarkultúra megismertetése, terjesztése és fejlesztése

2018. március 05. - The Cigarmonkeys

A honlap létrejöttének célja az volt, hogy a hazai szivarkultúra attraktív fejlődésen menjen keresztül és elektronikus úton is a leggyorsabb formában, a lehető legbővebb módon nyújtson információt a szivarozás, a szivarok és a hozzájuk kapcsolódó társadalmi kultúra iránt érdeklődőknek.

Filozófiája a szivarkultúra megismertetése, terjesztése és fejlesztése nemcsak a szivarbarátok körében, de az érdeklődők egyre szélesedő táborában.

best-cheap-cigars.jpg

A szivarok legmagasabb szintjét a kézzel készült termékek adják, amelyeknek a tárolása 70-72 százalékos páratartalmú dobozban (humidor) ajánlott. (Bár a karibi térség szinte minden országában készül szivar, a kubaiak íze, minősége még a kezdők számára is jól megkülönböztethető.) Meglepő, de az azonos dohánykeverékből származó termékek íze is különbözhet a mérettől függően. Nagy eltérést mutatnak az azonos termékek a különböző készítési technikák miatt is. Tökéletes és egyforma szivar nincs, így ugyanazon márkán belül is különböző élményeket kaphat a használó, attól függően, hányan készítették a doboz tartalmát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr1013717434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása