Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Alejandro Robaina

A kubai szivarlegenda

2018. március 05. - The Cigarmonkeys

Királyokkal parolázott, popsztárok kértek tőle autogramot, és még Fidel Castróval is dacolt a 2010-ben elhunyt Alejandro Robaina. A kubai dohány keresztapja soha nem hordott rövid ujjú inget vagy fűző nélküli cipőt, mégis csak alázatos földművesnek tartotta magát, akinek egy célja volt, hogy tovább örökítse a hagyományos dohánytermelés csínját-bínját.

"Szeretned kell a földet, és törődnöd vele. Ahogy a dohány nő, elkezd hozzád beszélni, megmondja, mit tegyél, csak hallgatnod kell" - vallotta Alejandro Robaina kubai dohánytermelő, a kubai szivarok hétvégén elhunyt utazó nagykövete. A Kuba leghíresebb dohánytermő vidékén elterülő 16 hektáros ültetvényén szövetsátrak árnyékában finom, a leghíresebb és legkeresettebb kubai szivarok burkolóleveleit termelő Robaina az egyetlen kubai, akiről életében szivarmárkát neveztek el, a Vegas Robainát.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr5613717372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása