Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

A szivarozás órája

A Bell & Ross Vintage 126 XL Habanából ugyanis 99 készült

2018. április 03. - The Cigarmonkeys

Akinek komoly óragyűjteménye van, nemcsak ruháját, hanem időmérőjét is az alkalomnak megfelelően választja ki a kollekcióból. A Bell & Ross ebben a szellemiségben készítette el a szivarozás idején viselendő, dohányszínű karórát.

 

Kuba a világ leghíresebb szivarkészítő országa, ezért nem is lehettek kétségei a Bell & Ross manufaktúra mesterei számára a dohányszínű karóra névválasztásakor. A Habana modell minden vonásában a dohány jellegzetes jegyeit viseli magán, talán még annak is a káros szenvedély jut eszébe a darabról, aki még nem látta a szivarozás fővárosának nevét a dobozon. Apropó, doboz: a Bell & Ross a ritkaságot természetesen valódi szivarosládikába csomagolta.

21488.jpg

A svájci időmérő nemcsak színvilágában, hanem anyagait tekintve is abszolút előkelő. A tok a számlappal harmonizáló, 18 karátos rózsaaranyból készült, és méreteivel (42,5 milliméter) is tekintélyt parancsol. S bár nehezen összeegyeztethető a szivarozással a búvárkodás, a technikai felkészültséget a Bell & Ross szakemberei azzal is bizonyították, hogy a tokot 200 méteres mélységig vízhatlanra tervezték. A kategóriának megfelelően dupla zafírkristállyal látták el a modellt, így az óra viselője bármikor megtekintheti a szerkezet lenyűgöző világát.

Az óra mechanikája több kiegészítő funkcióval kelti fel a figyelmet. A napokat a nagydátum-és a hónapkijelzőról tudjuk leolvasni, ezeket a 12-es és 4-es és 5-ös számnál találjuk meg, az óramutatók mellett balra és jobbra 60 és 30 másodperces számlálókat láthatunk. A 49 köves automata szerkezet 40 óra járástartalékot képes felhalmozni.

A darab unikát jellegét erősíti a csekély példányszám, a Bell & Ross Vintage 126 XL Habanából ugyanis 99 készül. Nehézségeket okozhat a beszerzésben a szerényebb jövedelműeknek a gyár által ajánlott kiskereskedői ár (11900 euró, vagyis 3,2 millió forint).

Deluxe Magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr7613802284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása