Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Billions - Milliárdok Nyomában - Maggie Siff szivarozik és dohányzik

Szivarozó világsztárok - Maggie Siff

2018. április 25. - The Cigarmonkeys

Életrajz:

Margaret Siff néven látta meg a napvilágot Bronxban, New Yorkban. Édesapja zsidó vallású színházi ember, ezért Maggie félig zsidó identitásúnak vallja magát. A középiskolát a The Bronx High School of Science-ben végezte el, és 1996-ban érettségizett.

Később a New York University-n tanult színészetet. Munkásságát színésznőként a színpadon kezdte, Barrymore Awardot is nyert Ibsen drámában nyújtott alakításáért, amikor a Lantern Theater Company tagja volt 1998-ban.

Maggie 2012-ben ment hozzá Paul Ratliff-hez, akitől 2014-ben született egy gyermeke. Ennél többet nem tudni a magánéletéről, amit nagyon szigorúan véd.

Televíziós karrierje:

Siff 2004-ben kezdett el sorozatokban feltűnni. Egy rész erejéig feltűnt 2004-ben a Harmadik műszakban, majd egy évvel később a Ments meg! c. drámának a második évében. Kisebb szerepeket kapott a Vészhelyzetben, a Különleges ügyosztályban, az Agykontrollban és a Michael Claytonban.

2007-ben kapta meg Ruthie Sales szerepét a Grace Klinikában, és ugyanebben az évben debütált szélesvásznon is, az Amikor minden megváltozik c. filmben Helen Hunt, Colin Firth és Bette Midler oldalán.

Láthattuk a Kés/Alatt sorozatban is, majd 2008-ban az Esküdt ellenségekben. Ugyanakkor abban az évben megkapta a Mad Man – Reklámőrültek televíziós drámában Rachel Menken Katz szerepét, és ezzel egy csapásra megalapozta a hírnevét. Ezt követte másik ikonikus szerepe, dr. Tara Knowles a Sons of Anarchy FX drámasorozatban, amiben egészen 2014-ig látható volt. A sorozat egész stábaj bevonult a televíziós sorozatok történelmébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr3013870186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása