Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Im ígyen szivarozik Aubrey Plaza

Hollywoodi sztárok akik szivaroznak - Aubrey Plaza

2018. május 03. - The Cigarmonkeys

top_90_aubrey_plaza_hot_sex_cigar_19.jpg

Aubrey Plaza 1984-ben született Wilmingtonban, anyja ügyvéd, az apja pedig pénzügyi tanácsadó. Van két húga, Renee és Natalie. Aubrey egy dal után kapta az „Aubrey” elnevezést, amit a Bread bandától származik. Édesapja Puerto Ricó-i, az anyja ír és angol származású. 2002-ben diplomázott le a Ursuline Akadémián, 2006-ban pedig a New York University's Tisch School of the Arts-on fejezte be tanulmányait. Az egyetem idején strokot kapott, ami részleges bénulást okozott, de már teljesen felépült.

Ahogy az általában a sztároknál, a kezdetekben ő is csak kisebb szerepeket kapott egy-egy sorozatban vagy filmben. 2004-ben előadott pár stand-up műsort a Upright Citizens Brigade Színházban, ahol az elejétől a végéig improvizált szöveget mondott. 2008-ban szerepelt élete első reklámjában, ahol mobilokat és számítógépeket reklámozott. Mivel Aubrey egy vicceskedő ember a való életében, ezért mindenképp a komikus, vígjáték filmeket célozta meg. 2009-ben sikerült is neki egy mellékszerepet lefoglalnia a Mystery Team-ben, ahol Kelly-t alakította. Ugyanebben az évben ő alakította Seth Rogen szerelmét, Daisy-t, a Ki nevet a végén? című filmben, ahol olyan színészekkel játszott együtt, mint Adam Sandler, Leslie Mann és Eric Bana. A film meghozta a várva várt sikerét, mivel sorban kapta a jobbnál jobb film és sorozatajánlatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr3113887590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása