Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Szupermodellek és a dohányzás - Cindy Crawford

Bár ő üzleti érdekből mindig azt nyilatkozta hogy nem, mi bizony tudjuk hogy igen...

2018. május 04. - The Cigarmonkeys

nude_cindy_crawford_cigar_smoking_11.jpg

Cindy Crawford, eredetileg Cinthia Ann Crawford (DeKalb, Illinois, 1966. február 20. –) szupermodell, színésznő, üzletasszony. A Pepsi reklámarca, védjegye az ajka fölött látható anyajegy. Christy Turlingtonnal, Claudia Schifferrel, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel együtt azon kevés szupermodellek közé sorolják, aki megváltoztatta az 1980-as évek végén és 1990-es évek elején a divatot.

Az első igazi szupermodellek elit csoportjába tartozott Naomi Campbell-lel, Claudia Schiffer-rel és Linda Evangelistával együtt. Szerepléseiért csillagászati összegeket kapott. 1988-ban Cindy lefotóztatta magát Hugh Hefner Playboy magazinjában és ezzel nagy vihart kavart a modellvilágban. Olyan népszerűségre tett szert ezzel a tettével a férfiak között, hogy 6 éven át az MTV House of Style című műsorának háziasszonyaként dolgozhatott. Cindy a nagyon jó üzleti szellemű hölgy, fürdőruhanaptárakat, fitness-videókat adott ki. Befektetőként szerepelt Naomi Campbell-lel, Elle MacPherson-nal és Claudia Schifferrel együtt a Fashion Café üzletláncba. Cindynek nyeresége származott a később sikeressé váló Planet Hollywoodban is. Nagy cégekkel kötött milliós nagyságrendű reklámszerződéseket, a Pepsivel, a Kay Jewelers-szel és Revlonnal. Ezen szerződések alapján Cindy és cége, a Crawdaddy Inc. nagy fejlődésnek indult busás hasznot hozva Cindynek. Szerette a különc dolgokat a legkülönbözőbb újságok címlapjára került.

MÉG TÖBB CINDY CRAWFOR FOTÓ ITT:

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr5313890722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása