Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Megsemmisítették a hamis szivarokat a dominikai hatóságok

A hír 2010 februári .... de ma még aktuálisabb lenne:)))

2018. május 07. - The Cigarmonkeys

Több mint 1100 doboz hamis szivart, valamint ezek csomagolóanyagát semmisítették meg a napokban a dominikai hatóságok. A szakértők becslése szerint a hamisítványok összértéke meghaladta a 2 millió dollárt.

hamis_dominikai_szivarok_megsemmisitese.jpg

A Latin American Herald Tribune közlése szerint összesen több mint 1100 doboz hamis szivart égettek el a napokban a dominikai hatóságok. A szakértői becslések szerint több mint 2 millió dollár összértékű hamisítványokon olyan ismert márkák címkézése szerepelt, mint a Montecristo, a Cohiba, a Partagas, a Macanudo, a Romeo y Julieta, az Arturo Fuentes és a Davidoff.

A hamis szivarok mellett nagy mennyiségű, körülbelül 60 ezer dollár értékű szivarcímke és egyéb csomagolóanyag is megsemmisítésre került.

A hamis dohányárut a Dominican Tobacco Institute közreműködésével, az országba érkező turisták által is gyakran látogatott helyszíneken foglalták le. A szervezet közlése szerint tovább folytatják a hamis dohányáruk kiszűrésére irányuló akciójukat.

hir6.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr3913898170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása