Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Milliárdosok akik szivaroznak - Mark Cuban

Amcsi Benzinfalók - A Gas Monkey Garage-ban Aaron Kaufman neki csinálta az '55 FordCustomlie-t

2018. május 17. - The Cigarmonkeys

Mark Cuban Amerikában megkerülhetetlen személyiség. A Bloomberg 4,1 milliárd dollárra teszi a vagyonát, ezzel a világ 496. leggazdagabb embere. Üzletember, kockázati befektető, sportklub-, tévécsatorna- és filmstúdió-tulajdonos, filantróp, televíziós személyiség. Újabban az terjed róla, hogy Donald Trump kihívója lehet a 2020-as elnökválasztáson.

Mark Cuban: Huszonöt évesen éppen diplomát szerzett az Indiana Universityn, és Dallasban pincérkedett bárokban, hogy megkeresse a betevő falatra valót. Albérlőként hat fickóval osztott meg egy egyébként három személyre tervezett lakást. A földön aludt matracon.

Hobbija volt, hogy beült az autójába, és a villanegyedbe kocsikázott, ahol megnézegette a gazdagok házait, és azon ábrándozott, milyen lenne, ha ő is ott lakna. Ezt a vágyat használta motivációként a küzdésre és versenyzésre az üzleti életben.

Első komolyabb állása az volt, hogy PC-szoftvert kellett értékesítenie egy boltban. Rövid úton ki is rúgták, mert el akart menni egy klienshez, hogy aláírasson vele egy szerződést ahelyett, hogy kinyitotta volna a boltot reggel. Ekkor vette a bátorságot, hogy megalapítsa első cégét, mely a MicroSolutions nevet viselte. Ma a kábeltévébizniszben utazik, és több NBA kosárlabdacsapat tulajdonosa.

Mark Cuban – napi három óra olvasás

Az 58 éves milliárdos, aki egyébként a Dallas Maverick kosárlabdacsapat tulajdonosa is, minden nap legalább három órát olvas, mert szerinte ennyi kell ahhoz, hogy hozzá jusson a szükséges információkhoz, amelyek nélkül nem lenne sikeres. Egy interjúban elmondta, hogy az általa olvasott könyvek és lapok bárki számára elérhetőek, vagyis az információkhoz mindenki hozzájuthat, ám a többség mégsem él ezzel a lehetőséggel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr2413966308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása