Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Melyik ételhez, melyik italhoz, melyik szivart választották?

Fine Dining & Cigar pairing "Black Truffle, Vin Jaune and Château-Chalon"

2018. június 25. - Cigar Man

grauer_event_fine_dining_and_cigar_pairing.JPG

Marbled Vichys and truffle juices

Côtes du Jura 2013 « Cuvée du Professeur, sous-roche », Domaine F. Rousset-Martin

                                                   

Egg in Tricastin surprise

Château-Chalon 2005, Domaine Macle

 

Saint-Jacques Scallop, cream of celery and black diamond truffles

Château-Chalon 1983, Domaine Macle

 

Poultry farm supreme, mashed spleen potatoes and Perigord gravy

Château-Chalon « V8 Clos Bacchus » 2008, Domaine François Rousset-Martin

 

Cheese Course

Vin Jaune 2008, Domaine Jacques Puffeney

 

Caramel chocolate entremet.

Macvin du Jura, Domaine Macle

 

Cigars tasting

Bolivar - Gold Medal (Casa Del Habano) - Vintage 2008

Cohiba - Siglo VI Tubos - Vintage 2008

 

House of Grauer

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr8914071173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.