Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Arnold Schwarzenegger a szivarozó világsztár

Hétszer nyerte el a Mr. Olympia, és hatszor a Mr. Universe címet

2018. július 23. - The Cigarmonkeys

Schwarzenegger egy Graz közeli kis stájer faluban, Thalban született. Édesapja Gustav Schwarzenegger rendőrfőnök (1907. augusztus 17. – 1972. december 1.), édesanyja pedig Aurelia Jadrny (1922. július 29. – 1998. augusztus 2.). A család, jó katolikusként, minden vasárnap templomba járt. Viszonylag nehéz körülmények között éltek.

Fiatalként Schwarzenegger – apja hatására – több sportot kipróbált, először 1960-ban fogott kezébe súlyzókat, amikor futballedzője csapattársaival együtt a helyi edzőterembe küldte. Arnold 14 évesen a futball helyett testépítéssel kezdett foglalkozni, majd egy grazi edzőtermet látogatott. Az itteni mozikban látott először olyan neves sportolókat, mint Reg Park, Steve Reeves és Johnny Weissmuller.

Előbb letöltötte egy év kötelező katonai szolgálatát az Osztrák Hadseregben, majd 1965 és 1980 között hétszer elnyerte a Mr. Olympia, és hatszor a Mr. Universe címet. (Csak két embernek sikerült többször (nyolcszor) felállnia a Mr. Olympia dobogója legfelső szintjére: Lee Haneynek és Ronnie Colemannak.)

Hazájában színészként és sportemberként nagy népszerűségnek örvendett, a grazi sportcsarnok is az ő nevét vette fel. Kaliforniai kormányzóként, Bush politikájának támogatójaként, és főképp a kivégzések kaliforniai engedélyezése miatt ausztriai népszerűsége csökkent.

Arnold Schwazenegger – Celebrity cigar smoking

Arnold Schwazenegger and the T-800 model

Arnold Schwazenegger – The star of the cigar world

Arnold Schwarzenegger – Smoking a cigar

Motorcycles and Cigars  – Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger – Early morning cigar puff

Arnold Schwarzenegger – Funny Cigar Caricatures

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr2514130459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása