Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Így Szivarozik Bar Rafaeli szupermodell

2018. július 23. - The Cigarmonkeys

bar_rafaeli_super_model_sexy_hot_cigar_smoking_4.jpg

bar_rafaeli_super_model_sexy_hot_cigar_smoking_40.jpg

bar_rafaeli_super_model_sexy_hot_cigar_smoking_61.jpg

bar_rafaeli_super_model_sexy_hot_cigar_smoking_97.jpg

Nagyszülei Olaszországból, Litvániából és Lengyelországból költöztek Izraelbe. Édesanyja korán meglátta a benne rejlő lehetőségeket, így már 8 hónaposan reklámokban szerepelt. 15 éves korában (2000) már komolyan modellkedett és kétszer is elnyerte az "Év modellje" díjat egy szépségversenyen. Feltűnt a francia Elle magazinban és a neves Sports Illustrated magazinban is, mint első izraeli modell.

A férfimagazinok is felfedezték maguknak, így kerülhetett többek között a GQ, Maxim és Arena címlapjaira, utóbbi 2008-ban a "A legszebb test" címmel jutalmazta.

A modellkedés mellett színésznőként is kipróbálja magát, 2005-ben szerepelt a Pick Up című tévésorozatban, ahol Noa Zuckermant játszotta, majd 2009-ben szerepet kapott a Session című filmben, melynek főszerepét fogja játszani.

Jótékonykodásra is marad ideje: önkéntesként segédkezett a Project Sunshine nonprofit szervezetnek, mely betegséggel született gyermekeken segít, és részt vett az Ahava nevű állatvédő szervezettel a 2006-os Izrael-Libanoni konfliktusban megsebesült állatok ápolásába.

2009 áprilisában Young Hollywood Award-sal tüntették ki.

2009 nyarán Guy Kushi és Yariv Fein egy másfél perces rövid filmett forgatott Tel-Aviv-ban a meztelen modellről, melyet az Izraeli Nemzeti Múzeumban (Israel National Museum of Science, Technology, and Space) bárki megtekinthet. A korhatáros tartalmak szempontjából kényes testrészeit persze lepedőkkel takargatva látható az alkotásban.

A 100 legjobb Bar Rafaeli fotó itt>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr8714130507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása