Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozó Politikusok - Gerhard Schröder

Szereti a drága szivarokat, a finom öltönyöket és a nehéz francia vörösborokat

2018. július 23. - The Cigarmonkeys

Köztudott, hogy a volt kancellár mindig nagyon odafigyelt a pénzre. Ennek egyik magyarázata lehet, hogy szegény körülmények között nőt fel, szülei elváltak, édesanyja egyedül nevelte a családot. „Nyolcan éltünk egy kétszobás, fürdőszoba nélküli lakásban. Anyám segélyből nevelt bennünket. A szomszédok szemében szegény, aszociális család voltunk.” Jó tanuló volt, már a középiskolában is kapott ösztöndíjat. Vezető szerepe volt a szociáldemokrata párt ifjúsági szervezete, a JUSO radikális, baloldali tagozatában. Filmfelvétel őrzi a jelenetet, amikor Bonnban egy tüntetésen rázza a kancellári hivatal kapujának vasrácsát és azt kiabálja: „be akarok ide menni”. A rendőrök elkísérték, és megbüntették rendzavarásért 20 márkára. Húsz évvel később aztán mégis bevonult a kormányfői hivatalba, akkor már nem Bonnban, hanem Berlinben. Ezúttal nem mint rendzavarót kísérte el a rendőrség, hanem a díszszázad, mint a Szövetségi Köztársaság frissen megválasztott hetedik kancellárját kísérte be, a kormányfői rezidenciára.

Schröder – mintha csak be akarná pótolni, amit nyomorúságos gyerekkorában elmulasztott – amint megengedhette magának, nagylábon élt. Szereti a drága szivarokat, a finom öltönyöket és a nehéz francia vörösborokat – kedvence a Chateau de Pommard –, állandó vendég a világvárosok drága vendéglőiben. 73 évesen négy házasságot tud maga mögött.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr8214130753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása