Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Beszéd, szivar, bor, kávé

Cigarshop által szervezett szivarklub - 2004.09.20.

2018. október 11. - The Cigarmonkeys
Nagyon fontos szerv a száj. Na de egy egész estét rendezni a tiszteletére? Márpedig a Cigarshop által szervezett szivarklubon ő volt a középpontban. Pontosabban négy dolog. Egy, ami a szájon kijön, egy, ami bemegy és kijön - és kettő, ami bemegy.

Beszéd. Szeret az ember fogyasztani, de ha társaságba megy, nem bírhatja ki beszéd nélkül. A Szivarklub szervezői jól tudták ezt, és biztosították is a lehetőséget.

Először is azzal, hogy megtöltötték a Vigadó téri Fresco étterem-kávézó felette színvonalas és korszerű különtermét. Tehát eljött a sok ember, ami már önmagában garancia, hogy szó esik majd sok mindenről: üzletről, emberekről, az élet dolgairól.

Másodsorban pedig jelen voltak a "hivatalos beszélők" is, hogy megadják az est alaphangját. Beszéljenek arról, ami bemegy a szájon: a szivarról, borról és a kávéról.

Szivar. Az estet a főszervező, a szivarbarátok egyesületének főtitkára, dr. Tálas Krisztián nyitotta meg, és a köszönetnyilvánítások után át is adta a szót Kadocsa Gábornak, az egyesület elnökének. Az elnök úr száján pedig váltva jöttek a füstkarikák és a poénok…

Bor. A szervezők által biztosított szivarok minősége mögött nem maradtak el a borok sem. A mérnöki precizitással a vacsorához szerkesztett olasz, dél-afrikai, francia és ausztrál borokat Fabók Mihály, a Magyar Sommelier Bajnokság győztese kommentálta.

Kávé. A desszert után a Kávéházak.hu munkatársa és a Barista Hungary baristái igyekeztek bebizonyítani: a szivar és a bor mellett ideje megadni a kávénak is az őt megillető tiszteletet. A nagyobb hatás érdekében a vendégek a géphez járulva maguk készíthették el kávéjukat.

A hosszan elhúzódó klubeseményen volt idő társalogni, kapcsolatot építeni, mélyen szántó filozófiai kérdéseket megvitatni.

De legyen elég most annyi: a szivarklub ékes példája, hogy megéri. Mármint egy egész estét rendezni a száj tiszteletére.

kávéházak.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr7914296041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása