Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Megyesi Gusztáv: Humidorszekrény

A NOL.hu 2013 decemberi cikke

2018. október 11. - The Cigarmonkeys

Ha volna ebben az országban Az év lúzere díj vagy ilyesmi, akkor az mindenképpen Szender Krisztián 36 éves székesfehérvári fiatalembert illetné, aki idén nyáron nem nyert a trafikpályázaton.

Jó, ezzel még nem mondtunk semmit, akadnak még jó néhányan, akik nem nyertek a trafikpályázaton, s még több millióan vannak, akik sehol sem nyertek semmit, és már nem is fognak. Csakhogy a fehérvári fiatalember tizenkét éven át jól menő szivarboltot vezetett családi vállalkozásban, amelynek csodájára járt a fél ország, kínálatáról s a szakszerű kiszolgálásról legendákat mesélnek.

Amint arról a Hvg.hu nemrég beszámolt, a szivarboltban egymásnak adták a kilincset a notabilitások, még a megyés püspök is rendszeresen tiszteletét tette, kormánypárti erők pedig rendre meghívták a Parlamentbe előadást tartani a kulturált szivarozás módozatairól és etikai szabályairól, a kézi sodrású kubai szivarokról, s ilyenkor mindig mint Közép-Európa legjobb szivarszakértőjét konferálták fel.

a cikk itt folytatódik >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr9714296083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása