Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarklub: egy jót beszélgetni, zárt körben

civishir.hu 2010.09.06.

2018. október 11. - The Cigarmonkeys

Debrecen – Már kezdjük elfelejteni, milyen is szép csendben egy pohár bor mellett egy jó szivart elszívni. A cigaretta és a szivar más minőséget képvisel: az egyik a rohanás, a másik a nyugalom. Tudták, hogy Debrecenben működik szivarklub?

a_szivarozas_jo_alkalom_egy_kis_velemenycserere_foto_nemes_robert.jpg

A szivarklubról a legtöbbet Csetényi Csaba, a Cigar Tower Clubok és a Cigar Tower nagykereskedelmi cég társtulajdonosa tudja, hiszen ők az „atyjai” a kis társaságoknak.

Cívishír: – Egyáltalán miért jött létre a szivarklub?
Csetényi Csaba: – A szivarklubot azok a férfiak hozták létre, akik a stílusos életforma, a minőség, az elegancia és a szivar elkötelezett hívei, hogy a klubokban, zárt baráti körben gondolatot tudjanak cserélni, és egy-egy kellemes estére kiszabaduljanak a hétköznapok monotóniájából.

Cívishír: – Gondolom, van tagdíj. Mekkora összeg ez?
Csetényi Csaba: – A tagdíj jelképes összeg, éppen csak a klub fenntartásához szükséges minimális összeget fizetik tagjaink: körülbelül havonta egy darab minőségi szivar árának megfelelő összeget.

Cívishír: – A klub kiket vesz be tagjai közé?
Csetényi Csaba: – A klub meghívásos alapon működik, az első néhány tagot mi hívtuk a klubba és azóta folyamatosan ajánlják egymásnak az urak. Minden 18 év feletti szivarbarát, aki elfogadja a klub szabályzatát, rendelkezik a tagok 2/3 –os többségi ajánlásával és vállalja, hogy fizeti a tagsági díjat, klubtag lehet.

Cívishír: – A nevük szivarklub, de miért épp a szivar került a középpontba?
Csetényi Csaba: –A szivarozás társasági elfoglaltság, egy komolyabb méretű szivar elszívásához idő, nyugodt légkör, kellemes társaság esetleg egy pohár jóféle ital szükséges és szivarozás közben nagyon jókat lehet beszélgetni.

Cívishír: – A klubnak hány tagja van jelenleg?
Csetényi Csaba: – A debreceni klub 12 tagból áll. Országosan 6 vidéki városban és Budapesten is működik szivarklub. Így összesen több mint 100 tagunk van.

Cívishír: – A kívülálló hogyan képzeljen el egy-egy összejövetelt?
Csetényi Csaba: –A legtöbb esetben vendéget hívunk a klubba, aki lehet egy ismert művész, sportoló vagy egy olyan személy, aki a saját területének kiemelkedő személyisége. Ő megosztja velünk gondolatait. A beszélgetések közben természetesen kipróbálunk egy –egy szivarújdonságot és megvitatjuk a tapasztaltakat.

Cívishír: – Hölgyek is vannak a tagok, a szivarozók között?
Csetényi Csaba: – Nem, nincsenek hölgy tagjaink. A szivarozás és a klubba járás általában a férfiak kiváltsága, de előfordult már, hogy egy - egy hölgy elkísérte a párját a klubestre, ami természetesen nem tilos.

Cívishír: – Mesélje el, milyen egy igazi, jó, minőségi szivar!

Csetényi Csaba: – Az igazi, jó minőségi szivar egy frissen sodort kubai Cohiba lenne, amit Kubában szívnánk el, de ilyen kiváltságban csak ritkán van részünk, ezért azt mondom, hogy a minőségi dohánylevelekből összeállított és kézzel kiválóan megsodort szivar, amelyet megfelelően párásított humidorban tartottak.

Cívishír: – Ön személy szerint szivarozik?

Csetényi Csaba: – Igen, mivel a Cigar Tower szivar- és dohány nagykereskedelmi cég egyik társtulajdonosa vagyok, általában az a szerencsés feladat is rám hárul, hogy a szivarújdonságokat forgalomba helyezés előtt kipróbáljam, teszteljem és megpróbáljam kitalálni, hogy a magyar ízlésvilágnak megfelel-e.

Civishír

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr6414295877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása