Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Cohiba Siglo I Siglo II Siglo III Siglo IV Siglo V Siglo VI szivarok ára

Szivarárak Magyarországon 2019 január

2019. január 18. - The Cigarmonkeys

cohiba_siglo_i_szivar.jpg

Cohiba Siglo I Tubos szivar - Ára 7.200.-Ft/db

(nem tubusos kiszerelésben 5.900.-Ft/db)

 

A Siglo sorozat tagjai között a legkisebbet úgy definiálhatjuk, mint a márkának és ennek a különleges sorozatnak eredeti étvágygerjesztőjét, és szintén a "primus inter pares"-ét. A Siglo sorozat lehetővé tette a Cohiba márkanévnek, hogy tradícióból a modern szivarok képviselője is legyen.
A szivar kis mérete a maga módján nagy siker forrása: a korszellemnek megfelelő, viszonylag gyors égést biztosít, így a Siglo 1 a lazítás rövid perceinek éppúgy kísérője lehet, mint az aperitifnek. Gazdag, enyhén fűszeres aromája felszínes, egyszerű ízű szivarrá teszi, amely hölgyeknek is tetszik.

Méret: 102mm x 16mm
Származási ország: Kuba

cohiba_siglo_ii_szivar.jpg

Cohiba Siglo II Tubos szivar - Ára 9.800.-Ft/db

 (nem tubusos kiszerelésben 7.900.-Ft/db)

A Cohiba Siglo sorozatát azért alkották meg, hogy a márkáról kialakított képet tökéletesítse. Nagyobb könnyedségével, frissességével és ízgazdagságával ez a Mareva hasonlít a fajtájára, bár megvan a saját karaktere. Akik túl erősnek találják a Cohiba-t, azok a Siglo II-ben megtalálhatják az enyhébb szivarokban rejtőző könnyedséget ami csodás ízvilággal társul.
A Cohiba-család nagy igényei és a Petit Coronas tömege közt álló Siglo II-nek nem könnyű a helyzete. Ám ez a szivar ügyesen oldja meg a problémát: sűrű, enyhén fűszeres, fás jelleggel kiemelt íze olyan exkluzív vonással ruházza fel, mely vitathatatlanul a karakterszivarok körébe sorolja.

Méret:127mm x 17mm
Származási ország: Kuba

cohiba_siglo_iii_szivar.jpg

Cohiba Siglo III Tubos szivar - Jelenleg nincs

(nem tubusos kiszerelésben 8.300.-Ft/db)

A Cohiba Siglo sorozatának ezen havannája elsőre úgy tűnik, hogy a senki földjén áll, részben mert olyan formula, amely úgy néz ki, mintha a tradicionális márkák lemondtak volna róla. Ugyanakkor a mérete olyan, amely tökéletesen illeszkedik az újgenerációs havannákhoz. Ha ezt a formátumot szívja, akkor a Siglo III az egyik legjobb, ha viszont a tradicionális Cohiba méreteket szívja, akkor túl selymesnek fogja találni.
Méltó képviselője a Coronának. Ez a Siglo-irányvonalnak tökéletesen megfelelő, határozott ízű szivar klasszikus Havannaként mutatkozik be, mégsem száll a fejünkbe. Tetszetős hossza csupán számtalan vonzó tulajdonságának egyike.

Méret:152mm x 17mm
Származási ország: Kuba

cohiba_siglo_iv_szivar.jpg

Cohiba Siglo IV Tubos szivar - Jelenleg nincs

 (nem tubusos kiszerelésben 10.800.-Ft/db)

A Siglo IV-gyel eljutottunk a nagy méretű szivarokhoz, ahol a Cohiba-ház párját ritkítva remekel. A Siglo IV ámbára és pézsmára emlékeztető illatot és enyhén borsos aromák elegáns elegyét bontakoztatja ki. Erős ízű, kiegyensúlyozott szivar.

Méret: 140mm x 18mm
Származási ország: Kuba

cohiba_siglo_v_szivar.jpg

Cohiba Siglo V Tubos szivar - Ára 16.200.-Ft/db

 

A Cohiba Siglo sorozatának Dalia-ja. Ez az a formula, amely nem hiányozhat Kuba legemblematikusabb szivarmárkájának egyre bővülő választékából. Mérettartománya egyik legjobb havannája. Nincs ok a 8-9-8-at irigyelnie a Partagás-tól, hacsak nem történelmét és hírnevét.
Ez a redkívül tiszta vonalú, kiegyensúlyozott, szép szivar a Partagas-ház díszdobozos Lonsdale-jeire emlékeztet. Gazdag és fűszeres íze azonban több erőt és kevesebb fásságot tartogat, mint testvéreié. Meleg illata a nedves földet idézi. Kétségtelenül egyik ékköve ennek a márkának.

Szivar méret:168mm x 17mm
Származási ország: Kuba

cohiba_siglo_vi_tubos.jpg

Cohiba Siglo VI Tubos szivar - Jelenleg nincs

 

A Cohiba Siglo VI-tal a Habanos S.A. továbbra is a világ legexkluzívabb szivarjait ajánlja, amelyek azért készülnek, hogy kielégítse a legigényesebb és legválogatósabb dohányosokat is: a Cohiba dohányost.

Szivar méret:150mm x 20,6mm

Származási ország: Kuba

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr7514571366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása