Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Millió dolláros szivarfüst

... amikor a hülyeség határtalan ...

2019. március 19. - The Cigarmonkeys

Ha már kulináris élvezetről van szó, egy kellemes konyak vagy armagnac mellé ejtsünk szót egy jó szivarról is, amellyel kerekké tehető az élmény, és amelynek szintén van francia vonatkozása.

gurkha-cigars-the-royal-courtesan-cigarmonkeys_com.jpg

A napokban mutatták be azt a Remy Martin Black Pearl Louis XIII Cognackal átitatott szivart, amely a világ legdrágább szivarja címet is megszerezte. A világon bárhova is rendeljük meg a Royal Courtesan Gurkhát, biztosak lehetünk benne, hogy megérkezik, hiszen 300 millió forintos árában benne van, hogy a gyártó személyesen szállít ki minden egyes dobozt. De mi is lehet ebben a drága dobozban?

A konyak, amelyben megmártóztak a levelek, 165 ezer dolláros, a szivarokat vakon sodorja egy kiválasztott csapat, természetesen kézzel. Így figyelmüket még a látás sem vonja el a finom műveletekről. A töltőanyag a Himalája környékéről származik, a napsütötte földek illatát hordozó Fiji vízen szűrik át. És hogy a vizuális élmény is teljes legyen, a borítóleveleket vékony aranyfüst papírral fedték be, a szivargyűrűt pedig ötkarátnyi apró fehér gyémánttal turbózták fel.

Világgazdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr6514701706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása