Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Demján Sándor - Szenvedélye volt a cigaretta és a szivar

2019. április 02. - The Cigarmonkeys

A kormány egyéves évfordulója alkalmából konferenciát rendeztek kedden a Millenáris Teátrumban.

2011. június

demjan_sandor_dohanyzik_imadja_a_cigarettat_es_a_szivart_2.jpg

És felszólalt Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ). Az alábbiakban Demján felszólalásának szó szerinti leiratát közöljük.

" ... Én dohányos vagyok. A dohányzást még elfogadom, mert meg kell mondani mindenkinek, hogy csökkenjen, de ez is költségvetési bevételkiesés. És nem áll úgy az ország. ... "

forrás: Galamus

 

Aki még Kádár kezéből is kiütötte a cigarettát...

demjan_sandor_es_kadar_janos_a_skalaban.jpg

Egyszer még Kádár János is megtekintette a Skálát. Demján kísérgette, és bár akkoriban még simán rá lehetett gyújtani a boltokban, a Skálában nem, és amikor a pártfőtitkár rá akart gyújtani, Demján egy gyors mozdulattal kiütötte a kezéből a cigarettát.

Kádár nézett egy nagyot, de Demján elmagyarázta, hogy olyan a tűzjelző berendezés, hogy ha rágyújtott volna, a nyakukba kaptak volna egy nagy csomó vizet.

Újszerű volt a tűzjelző, de újszerű volt az árukínálat is, ahogy az is, hogy a bolt önkiszolgáló volt, és nem eladók szolgáltak ki a pultnál.

forrás: Index

 

demjan_sandor_orban_viktor_fidesz_elnok_disznovagas_palinka.JPG

Így később Orbánnal is együtt poharazhatott

 

demjan_sandor_dohanyzik_imadja_a_cigarettat_es_a_szivart_1.JPG

Majd elővette óriás öngyújtóját és rágyújtott.Két óra alatt öt szál cigarettát szívott el. ... Az őt jól ismerők szerint soha nem fogja letenni a cigarettát, ahogy a munkát sem. Forbes

demjan_sandor_dohanyzik_imadja_a_cigarettat_es_a_szivart_3.JPG

Saját maga hívott taxit, amikor hazaindult a Millenáris parkból néhány éve. Épp az ország legbefolyásosabb embe­re­ivel találkozott. Mégis egyedül szivarozva várta a sarkon, míg a kocsi befut érte. Demján Sándor szó szerint a semmiből küzdötte fel magát. Busás vagyona ellenére köztudottan puritán életmódot élt.Kevés szabadidejében imádott pókerezni és horgászni. Szenvedélye volt a cigaretta és a szivar. Bors

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr2114733941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása