Mielőtt azonban meggyújtanád, az ajkaid köze kapva kóstolgasd a szivart. Ismerkedj az ízével és az aromájával. Majd mikor már alágyújtottál a talpának, szívd be a füstöt a szádba, és ekkor lehetőséged lesz megismerkedni a szivar igazi esszenciájával. A legjobb íz a középső harmadban rejtőzik. A szivar ekkor ég a megfelelő hőmérsékleten, és a füst simán jut át a szűrőként szolgáló utolsó harmadon.
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.