Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Szivaros díszüveg ajándékba

Szivaros Díszüveg: Columbo Szivarja 0.5 L - 7.890.-Ft

2019. április 12. - The Cigarmonkeys

diszuveges-bor-szivar.jpg

Szivaros díszüveg ajándékba

A szivaros díszüveg kifejezetten a szivarozás iránt elhivatottan rajongók számára készült. Nem csak a boros palack formája különleges, hanem a benne található bor is. A bor a világhíres Magyar Tokaji borvidékről származik, melyet tradicionális, és védett borászat technológiai eljárással készítünk. A betöltött bor a világon csak ezen a borvidéken készíthető. Az egyedülállóan kiváló minőség, jól szemlélhető a nemes ital színén, illatán, és egyedülállóan speciálisan tokaji íz és aroma világában.

FIGYELEM: A díszüvegben található szivar csak illusztráció, nem tartozéka a palacknak! Díszüveg alulról tölthető meg (pl.:szivarral) és dugózható le.

A díszüvegek születése és készítése

Légfúvásos technikával, illetve hő segítségével alakítják a terméket a kívánt formájúra, egészen aprólékos részletekkel. Rengeteg türelmet, figyelmet és elhivatottságot igényel díszüvegeket készíteni, amelyek kiindulása jellemzően egy egyszerű üvegcső. Ezt olvasztják és nyújtják meg, majd formázzák rengeteg, szájjal történő befúvással. A kézműves hozzáértés és ügyes kéz mellett szívből is készülő, aprólékosan munkált üvegek lezárására termékenként változóan parafadugót, mellé pedig viaszt vagy zsugorkapszulát alkalmaznak a készítők.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr1514760840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása