Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Cigarmonkeys - Kánikulában is Gurulnak a Majmok

Motoros Gurulás Budapesten Több Megállóval

2019. július 03. - The Cigarmonkeys

2019 július 4. csütörtök 16.00

Program:

pesti_diszno_bisztro_gyulekezes_motoros_vonulas_cigarmonkeys.jpg

1. Gyülekezés: A Pesti Disznó Bisztró teraszán, amely valamilyen okból kifolyólag, Kálmán Imre szivarozó szobrától balra található. (illetve jobbra, attól függően hogy honnan nézzük)

kalman_imre_szobra_operett_szinhaz_elott_szivaros_szobrok_budpesten-magyarorszagon_szivar_szivarozas.jpg

2. Kálmán Imre szivarozó szobrának megtekintése.

A Budapesti Operettszínház bejáratával szemben felállított művet, Veres Gábor alkotását Demszky Gábor főpolgármester leplezte le. Az eseményen részt vett Yvonne Kálmán, a zeneszerző leánya is. Demszky Gábor igazi társadalmi kezdeményezésnek nevezte a szoborállítást, utalva arra: az alkotás, amely Kálmán Imrét padon ülve ábrázolja, nem állami forrásból, hanem magánemberek, cégek és a színház művészei, a Pesti Broadway Alapítvány közreműködésével, támogatásával készült el. Veres Gábor munkája mellett a kompozíció része egy számítógép is, amellyel a színház honlapján lehet böngészni.
A főpolgármester közölte: Kálmán Imre 125 éve, október 24-éről 25-ére virradó éjjel jött világra, az idén az egész év a zeneszerző ünneplésének jegyében telik. A Budapesti Operettszínház igazgatója, Kerényi Miklós Gábor kiemelte, hogy Puskás Ferenc labdarúgó mellett Kálmán Imre zeneszerző nevét ismerik a magyarok közül a legjobban a világban. ' (szinhaz.hu: 2007. október 27)

Itt egy kis megemlékezés keretében Kálmán Imre népszerű darabjaiból rövid részletek dúdolunk el. Ezt követően megkérdezünk néhány arra járó turistát hogy kik a legismertebb magyarok a nagyvilágban. Majd stílszerűen szivarfüstöt és szivarhamut magunk után hagyva, távozunk.

haris_park_meglatogatjak_a_szivarozo_majmok_motorral_erkeznek.jpg

3. Egy üdítő gurulás után a  Haris Park megtekintése következik, ahol feltűnésünkkel a méltán népszerű Bobo Étterem teraszának fényét emeljük meg.

Itt szintén szivarozunk.

haris_park_bobo_cigarmonkeys_motoros_tura_budapest.jpg

4. Miután kiszívtuk-kifújtuk magunkat a Haris Parkban, közösségileg átvonulunk a Pasta Fesca Buda étterembe, ahol egy könnyű olasz vacsorát veszünk magunkhoz.

pasta_fresca_edes_kis_olasz_cigarmonkeys.jpg

5. A fárasztó de élménydús túrát Cigarmonkeys ROOF Teracce After Party követi ... roof_terrace_after_party_cigar_club_budapest.jpg

Várunk minden Kedves Majmot nagy szeretettel és Nagy Szivarral!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr4914924256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása