Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Első lépés: A Szivar Meggyújtása

2019. augusztus 27. - The Cigarmonkeys

Először is, a kezdőknek meg kell tanulnia, hogy hogyan kell rendesen meggyújtani egy szivart. Használj egy olyan vágót (cutter ill. sliccer, ami egy rést vág a szivar végébe) a szivar végének (az a fél, ami majd a szádba kerül) levágáshoz, amit külön erre terveztek

Ha lehetséges, akkor a szivar végét egy cédrusszállal gyújtsd meg, és mindenképp kerüld el a sima gyújtókat, amit a cigaretták gyújtásához használnál. Ezek néha kellemetlen szagot árasztanak, ami egy jó szivart elronthat.

Ha ragaszkodsz az öngyújtóhoz, akkor próbálj meg egy gázöngyújtót használni, mert ez minimalizálni fogja a kellemetlen szagot. Az öngyújtók használata könnyen elronthatja a szivar végét, ezért törekedj a sima fa gyufák használatára. A klasszikus gyújtó a fidibusz.

Hogyan kell meggyújtani? Egyszerűen gyújtsd meg a gyufát és tartsd a szivar végét a láng fölé. Ne rakd közvetlenül a tűzbe, hanem csak fölé és szívj bele mélyen amíg meg nem gyullad.

Egy fontos illemszabály: szivarra nem illik tüzet elfogadni! Kizárólag “szolgától”, azaz inastól, pincértől és házigazdától!elso_lepes_a_szivar_meggyujtasa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr2515026906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása