Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Priyanka Chopra - Nick Jonas felesége - is dohányzik

Priyanka Chopra facebook profilját közel 30 millió ember kedveli

2019. szeptember 11. - The Cigarmonkeys

Priyanka Chopra népszerűsége töretlen, Indiában divatikonnak és szexszimbólumnak tartják

Priyanka Chopra indiai színésznő, énekesnő, dalszövegíró 1982. július 18-án született Jamshedpurban. Ismeretségét főként a Miss World szépségversenynek köszönheti, ahol Miss Indiaként 2000-ben ő vihette haza a koronát.

MISS INDIA - MISS WORLD:
18 éves korában indult el a Miss India versenyen, ahol első helyen végzett, így ő képviselhette hazáját Londonban a világversenyen. Itt a 95 indulóból végül Priyanka fejére került a korona. Bár már a verseny előtt beiratkozott egy főiskolára Bombayban, a verseny után azonban felhagyott tanulmányaival. Azt mondta, hogy a Miss India és a Miss World cím elismerést és hírnevet hozott neki. Modellként rendkívül sikeres karriert épített ki, olyan kampányokkal büszkélkedhet, mint a Pepsi, a Nokia, a Tag Heuer, a Garnier, vagy a Nestlé.

FILMES KARRIER:

2002-ben debütált Bollywood-ban a „The Hero” című filmben. Ezután számos főszerep következett, melyek remek kritikákat kaptak. Számos indiai díjat zsebelt be értük. Manapság már ő az egyik legjobban fizetett Bollywood-i színésznő. 2015-ben Amerikába is sikerült betörnie, ugyanis szerepet kapott a Quantico című drámasorozatban, majd 2016-ban főszerepet szerzett meg a Baywatch című nagysikerű sorozat, filmadaptációjában olyan sztárok mellett, mint Dwayne Johnson és Zac Efron.

ZENEI KARRIER:

2011-ben nemzetközi lemezszerződést írt alá a Universal Music Group-pal. Debütáló kislemeze, az "In My City" 2012 szeptemberében jelent meg és lett sikeres Indiában. Tervei között szerepel, hogy "beveszi" Amerikát, ezért nem kisebb sztárral készített videoklippet, mint Pitbull. Debütáló daluk, az Exotic 2013. júliusában jelent meg, és pozitív visszhangot kapott. 2014 tavaszán debütált az új kislemez, az I Can't Make You Love Me, mely egy feldolgozás. A dalhoz tartozó kisfilm főszerepére Milo Ventimigliát kérték fel.

 

 

2018. dec. 1. -én került sor Priyanka Chopra és Nick Jonas mesés esküvőjére.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr1615066654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása