Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Ezen a szivaros képen Emily Scott ausztrál modell látható

2019. november 19. - The Cigarmonkeys

emily_scott_dj_born_1983_australian_dj_model_record_producer_and_television_personality_hot_nude_cigar_smoke_12.jpg

 

emily_scott_dj_born_1983_australian_dj_model_record_producer_and_television_personality_hot_nude_cigar_smoke_3.jpgEmily Scott >>> 1983. december 17-én született Canberrában, Ausztráliában. A queensland-i egyetemen szerezte meg a diplomáját. DJ-ként utazza a világot, főként Európa, Ausztrália és Ázsia országait. Emily mixelt egy összetett CD-t, a Clublife-ot, ami jelenleg megtalálható az iTunes-on. Emellett olyan férfi magazinokban szerepelt mint az FHM, a Zoo Weekly és a Maxim.

2006-ban az ITV Celebrity Love Island valóságshowjában kapott szerepet mindössze egy epizód erejéig, majd a TLC műsorban, a London Inkben láthattuk, ahol egy haltetoválást kapott a jobb karjára. Csatlakozott az ausztrál Dancing with the Stars csapatához 2009 júliusában, majd ugyanazon év július 26-án távozott. Összesen 9 epizódon át követhettük szereplését. 2011-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! ausztrál megfelelőjében, az I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! című realityben láthattuk 16 epizódon keresztül.

A TV szereplések mellett egy dokumentumfilmben, az A Bunny Girl's Tale-ben láthattuk 1999-ben, mely a Playboy nyuszilányainak életében mélyül el. Emellett TV-reklámokban is szerepelt, többek között a Lipton Ice Tea reklámarca volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr7615313530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása