Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Hogyan szivarozzunk? - 2. A szivar megvágása

2020. március 31. - The Cigarmonkeys

Mikor készen állsz, hogy elszívd a szivarodat, eljött az idő, le kell vágni a sapkát, hogy keresztül tudj szívni rajta a füstöt. Minden kézzel készített szivar úgy készül, hogy a végére egy csomagoló levél kerül, amit sapkának hívnak. Ez rögzíti a borítólevelet és a szivar tartalmát elszívás előtt.

hogyan_kell_szivarozni_a_szivar_levagasa_2.jpg

Számos módon lehet megvágni a szivart, például vannak guillotionok, V vágók, lyukasztók, amikből kedved szerint választhatsz.

Itt találod a különböző szivarvágók bemutatását >>>

Hogy melyiket használod, ízlés dolga. Egy viszont biztos, nem kellene leharapnod a szivar végét. Igaz néhány gengszter filmben látható ilyen, de a filmben az is kiderül, hogy igazából ők bunkók. Te pedig, ahelyett, hogy Al Capone-hez hasonlítanál, csak elszakítod a borítólevelet, és dohány fog kerülni a fogaid közé.

hogyan_kell_szivarozni_a_szivar_levagasa_1.jpg

Bármelyik módszert is választod, a vágásnak óvatosnak, mégis határozottnak kell lennie. Továbbá nem szabad túl magasan elvágni, hiszen ekkor dohányzás közben a borító levél lecsavarodhat.

Ha alaposan megnézed a szivar fejét észreveheted a ráragasztott sapka peremét. Ez alatt érdemes levágni, a sapkát, hogy a borítólevél a helyén maradjon. Ahogy már említettük egy gyors határozott mozdulattal vágd el, hiszen a lassúság következtében forgácsolódik a dohány, vagy elszakadhat a borítólevél.

Itt találsz részletes javaslatokat a különböző szivarvágók használatához >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr715577428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása