Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Bugatti szivargyújtók

Igazi innovációt a szúrólángos (jet) gyújtók világában

2020. szeptember 04. - The Cigarmonkeys

Elég hosszú idő telt el amióta utoljára láttunk igazi innovációt a szúrólángos (jet) gyújtók világában, de most a Bugatti készített egy sorozatot, mellyel olyan problémákat sikerült megoldani, amikkel még a legdrágább gyújtóknak is meggyűlik a bajuk.

Vegyük például a rendkívül zavaró levegőbuborékokat a gáztartályban. Megesett már veled, hogy hiába volt csurig töltve a gyújtó, mégsem akart meggyulladni?  Ennek az oka gyakran egy makacs levegőbuborék, ami nem hagy más választást, mint az üzemanyag teljes kiengedését, azért hogy újra fel lehessen tölteni a gyújtót.

1. A Bugatti megoldja ezt a problémát a cserélhető gázpatronokkal.

Ahelyett, hogy újra kellene tölteni a tankot, mindegyik öngyújtónak van egy saját mini gázpatronja, amely közvetlenül az égőfejbe tölt. Mikor kiürül, csak lecsavarod az üres patront és beteszed az újat.

2. A második újítás a cserélhető égetőfej. Gyakran az eltömődött jet égőfej az oka az öngyújtó meghibásodásának. A Bugatti rendszerrel azonban nem kell a teljes gyújtót javítani, vagy cserélni, ha gyújtási problémák lépnek fel. Csak csatold le a régi egységet és csatold fel az újat.

bugatti_szivargyujtok_igazi_innovaciot_a_szurolangos_jet_gyujtok_vilagaban.jpg

Az öngyújtó a sci-fi dizájnnal és öntött fém tartóval kétféle modellben érkezik: Vulcan vagy Mirage. mindkettő 6 különböző színben érhető el, és állítható szórófejjel rendelkezik, hogy maximális pontossággal irányíthasd a lángot. Mindkettő 99$-ba kerül és mindkettőhöz jár egy extra égető és 1 bután töltet.

Itt a cég hivatalos oldala:bugattilighters.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr5216188894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása