Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Szivar csempészt fogott a NAV

Több ezer szál szivart és kubai cigarettát találtak a pénzügyőrök

2022. december 30. - The Cigarmonkeys

Több ezer szál szivart és kubai cigarettát találtak a pénzügyőrök egy dél-alföldi autósnál. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a férfi lakhelyén és a kocsijából előkerült zárjegy nélküli, illetve külföldi zárjegyű füstölni valót is lefoglalták. A gyanúsítottat őrizetbe vették.

sziivarcsempeszt_fogtak_a_rendorok_2022_4.JPG

Elmondása szerint kubai ismerősének szállította a nagy mennyiségű dohányárut egy magyar férfi, amikor Domaszék határában a NAV járőrei ellenőrizték. Autója hátsó üléséről egy papírtáskából 125 szivar került elő, amelynek eredetét a sofőr nem tudta igazolni.   

Még a hűtőszekrényben is volt cigaretta a férfi lakásán, de a konyhában, a kamrában és egy lépcső alatti helyiségben is találtak a nyomozók füstölni valót. A 4 ezer 600 szál különböző márkájú, zárjegy nélküli, illetve kubai zárjeggyel ellátott, 133 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták a hatóság emberei.  

A férfit őrizetbe vették, üzletszerűen, jelentős értékre elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják. Akár nyolc év börtönbüntetést is kaphat.  

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr7718011532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása