Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Néhány fotó a XXIII. Habanos Festival-ról

70 országból 2.200 regisztrált látogató vett részt az egy hetes rendezvényen

2023. április 08. - The Cigarmonkeys

2023_habanos_festival_kuba_szivarok_szivarozas_1.JPG

A Habanos növekvő eladásokról és forgalomról számolt be, a bevétel nagyját Európa, a növekedést Kína adja. A kubai Habanos szivargyártó eladásai tavaly 2 százalékkal nőttek az előző évhez képest. A vállalat 2022-ben 545 millió dolláros forgalmat bonyolított – közölte a cég egy fesztivál megnyitóján a kubai fővárosban, Havannában.

2023_habanos_festival_kuba_szivarok_szivarozas_3.JPG

A karibi szivargyártó szerint a globális prémiumdohánypiac 40 százalékát birtokolja, miközben a kézzel sodort szivarok értékesítésének 80 százalékát ellenőrzi. Emellett a kommunista vezetésű szigetország gyengélkedő gazdaságának egyik fő exportőre és a deviza egyik legfontosabb forrása is – írja a Reuters.

2023_habanos_festival_kuba_szivarok_szivarozas_6.JPG

A Habanos világszerte tovább folytatja a növekedést

– jelentette ki Jose Maria Lopez alelnök egy sajtótájékoztatón. Hozzátette: Európa a kubai szivarok iránti kereslet legfőbb forrása, az eladások több mint felét adja, ezt követi Ázsia és Óceánia 19 százalékkal, az amerikai kontinens 15 százalékkal, valamint Afrika és a Közel-Kelet 12 százalékkal. Az öreg kontinensen elsősorban Spanyolországban, Franciaországban és Németországban nőttek az értékesítések, míg Ázsiában Kína lett az eladások motorja.

2023_habanos_festival_kuba_szivarok_szivarozas_2.JPG

A Habanost az elmúlt két évben a koronavírus-járvány és az Ian hurrikán által okozott pusztítások sújtották, az utóbbi Pinar del Rióban, Kuba fő dohánytermelő régiójában okozott problémákat. Ám a nehéz időket leküzdve helyreállt a cég üzletmenete és forgalma.

2023_habanos_festival_kuba_szivarok_szivarozas_5.JPG

A Habanos szivarmárkáit – a Cohiba, Montecristo, Partagas és Romeo y Julieta – öt kontinens 140 országában forgalmazzák, kivéve az Egyesült Államokat, ahol a több mint hat évtizede érvényben lévő gazdasági embargó tiltja a kereskedést. A két ország között továbbra sem rózsás a helyzet, az amerikai szankciók miatt Havanna nyíltan Moszkvát és Pekinget támogatja a nemzetközi politikában.

2023_habanos_festival_kuba_szivarok_szivarozas_7.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr2918097826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása