Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Maklary Humidors - Magyar innováció a prémium szivarok világában

2023. január 31. - The Cigarmonkeys

maklary_humidors_cigar_humidors_style_luxury_professionalism.JPG

Maklary Zoltán 2005-ben kezdte meg a minőségi digitális szivarpárásítók forgalmazását, két amerikai cég üzleti partnereként. A cég portfóliója 2007-ben bővült két európai párásító és egy párásító gyártó termékforgalmazásával. 2009-re több ezer prémium szivarpárásítót és párásítót értékesítettünk. Négy éves tapasztalattal és több száz vásárló visszajelzésével pontosan azonosítani tudtuk a párásítók és párásítók műszaki gyengeségeit.

Sok jó szivar elszívása után 2009-ben az alapító Maklary Zoltán úgy döntött, hogy létrehozza az MCT-t, a végső párásító termékcsaládot és a Maklary Humidors-t, azt a luxus humidor családot, amelyről álmodott.

A Maklary Humidors a 2014-ben alapított Maklary Ltd. leányvállalata, immár 15 éves szakmai tapasztalattal, termékfejlesztéssel és gyártással.

maklary_humidors_contact.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr6318037586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása