Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Hogyan szivarozzunk? - 10. A szájpadlás tisztítása, és egy újabb szivar elszívása

2020. április 09. - The Cigarmonkeys

Miután végeztél a szivarral, dőlj hátra egy pillanatra, és élvezd ki az ízeket, amik a szádban maradtak. Egy jó szivar egy kellemes utóízzel rendelkezik, ami akár karamellás, akár mentás is lehet.

Lehet, hogy el szeretnél szívni egy másikat, de az is lehet, hogy inkább mást csinálnál. Amíg gondolkozol ezen a dilemmán, a legjobb, ha eszel vagy iszol valamit, ami kitisztítja a szádat. Mivel a dohányfüst eléggé ammóniás, ezért ez egy lúgos termék. Azért, hogy ezt semlegesítsd célszerű valami savasat keresni. A kávé egy tökéletes választás erre a célra.

rolex-gmt-master-yellow-gold-cigar-champagne.jpg

Választhatsz valami töményet is, mint a whisky vagy a rum. De sokan most pezsgőt isznak szivarozás közben. Ha el szeretnéd kerülni az alkoholt, az üdítők is alkalmasak erre a célra, a citrom alapú italoknak magas a citromsav tartalma. Sózott, pörkölt dió, mogyoró is megfelelő lehet erre a célra, de akár a sajt is.

Ha szeretnél elszívni még egy szivart, érdemes legalább 15 percet várni előtte. Ez elegendő idő ahhoz, hogy a szájpadlásod pihenjen egy kicsit.

Érdemes a következő szivart, erősebbnek választani, különben nem lesz egyszerű megérezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr7815601358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása