Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szivar Szivarok Szivarozás

Szivarozok tehát vagyok!

Szivarozok tehát vagyok!

Egy igazi különlegesség : Partagas Serie E No.2 Travel Humidor - 10 szivarral

2015-ben készült belőle 5.000 darab. Ára: 265.000.-Ft

2023. december 10. - The Cigarmonkeys

egy_igazi_kulonlegesseg_partagas_serie_e_no_2_travel_humidor_10_szivarral.JPG

A Habanos előre látta a Partagas Serie E No.2 népszerűségét!!!

2015-ben 5.000 limitált példány készült ebből az elegáns Partagas márkájú

bőrkötéses utazó humidorból, amely 10 darab Partagas Serie E No.2 szivart tartalmaz.

 

Fel van szerelve egy hőmérővel, egy higrométerrel és párásító rendszerrel, valamint tartalmaz egy "dupla kamrás" párásító üvegcsövet is, ahol egyszerre egy szivar biztonságosan tárolható.

A csőbe egy lyukasztóvágó is be van építve, ami praktikus ha csak egy szál szivart akar magával vinni.

Gyári Vitola: Duke
Gyűrűméret: 54
Szivar hossza: 140 mm
Ízerősség: Medium

a_2015-ben_5_000_peldanyra_limitalt_keszult_elegans_partagas_markaju_borkoteses_utazasi_humidor_10_serie_e_no_2-t_tartalmaz.JPG

Az utazó humidor egy elegáns fekete bársony tokban kerül forgalomba, amely megvédi a dobozt a karcolásoktól. Maga a humidor minden oldalán bőrrel borított, puha párnaréteggel. Ahogyan az várható volt, van egy kis párásító, amely tökéletes állapotban tartja a szivarokat, és lehetővé teszi, hogy a dobozból kivéve azonnal el lehessen szívni őket. Egy higrométer és hőmérő segít a szivarok páratartalmának és hőmérsékletének ellenőrzésében. A 10 szivar mellett egy plexicső is található, amely saját párásító oldattal és lyukasztóval rendelkezik. Egyszóval a benne lévő szivar mindig frissen és füstölésre készen marad.

A Partagas Serie E No.2 egy nagyon jól kinéző szivar, annak ellenére, hogy nagyméretű. Meglepő módon nem érzi olyan nehéznek a kezében. A borító meglehetősen sima és olajos, és gyönyörű coloradói színű, barnás-vöröses. Az ujjak között összenyomva a szivarnak éppen tökéletes az állaga, tömése nem túl sok, nem túl kevés, és nincsenek puha foltok. Magán a borítólevélen a dohánylevél minősége kiváló, a szivargyűrű nagyon jól, szinte zökkenőmentesen van felhelyezve. A borítólevélen van néhány erezet, de ez nem változtat azon, hogy ez az egyik legjobban rangsorolt wrapper a Habanók között.

a_partagas_serie_e_no_2_egy_kivalo_habano_szivar_a_bhk_52_vagy_bhk_54_szivarokkal_egyenrangu.png

A Partagas Serie E No.2 egy kiváló Habano szivar.

A BHK 52 vagy BHK 54 szivarokkal egyenrangú.

Közepes erősségű szivar, csodálatos ízprofillal, amelyet többek között krémes ízek, fűszerek, fa, kávé és dió jellemez.


Tökéletes a szivar szerkezeti konstrukciója, egyenletes égés, krémes füst.

Ez a szivar tapasztalt dohányosoknak való!

 

A Serie E No.2 egyszerűen egy fokkal magasabban van, mint a Partagas D No. 4. Mind az ízek, mind az erősség tekintetében.

Dohányzási jegyzetek:

Mielőtt meggyújtja, szagolja meg!

A borítólevél fás (cédrus) és halvány csokoládé illatú.

Égés / szelelés

Miután levágtuk a szivarsapkát, a húzás tökéletes, és fa és dió illatát adja. A Serie E No.2 könnyen meggyullad, és bár az égési vonal néhányszor meg kell javítani, hogy borotvaéles maradjon, a szivar szép világos szürke hamut képez. A nagy gyűrűméret ellenére az erősség már az első néhány szippantástól kezdve felgyorsul. A füst sűrű, rágós és ízletes, dió, mogyoró és száraz gyümölcsök aromájával. Az első szívások felfedik az aromák összetettségét és a szivar erejét.

Első harmad:

A szivar első harmada erős fa, cédrusszerű ízekkel indul, van bőr, dohány és földes tónusok is. Van még néhány gyógynövényes, barna szalma jegye is, fűszer egyáltalán nincs, talán csak egy kicsit a retrohale-ban (a füst orron át történő kiengedése). Az ízek összekapcsolására egy gyönyörű krémesség alakul ki, némi mokka alaphangokkal, citrusos jegyekkel és némi édességgel együtt. Az első harmad ízprofilja tipikus Partagas. Az erősség rögtön az elejétől kezdve felépül, soha nem nyomasztó, de a harmad vége felé erősödik, elérve a közepes tartományt.

Középső harmad:

A középső harmadban az ízek hasonlóak maradnak a szivar első részében bemutatottakhoz. A földes ízek már jobban jelen vannak a többi íz között; a kávé/mokka jegyek is jobban érezhetőek. Ugyanakkor a krémesség is növekszik, miközben némi diósság is megjelenik, egyszóval az aromák egyre gazdagabbak és gazdagabbak. Az erősség ismét felpörög, most már egy erős közepes szivar.

szivarom_blog_partagas_serie_e_no_2_is_a_first_class_cuban_cigar.jpeg

Utolsó harmad:

Az utolsó harmadban a Serie E No.2 megmutatja igazi önmagát, vagyis azt, hogy az egyik legjobb Habano. Az ízek továbbra is érdekesek, és soha nem túl durvák. A krémesség még mindig jelen van, de nem olyan erős, mint az előző harmadokban. A fő íz a mézből származó édesség és néhány finom fűszer szép keveréke. A két íz közötti egyensúly lenyűgöző. Ehhez csatlakoznak a fa, a kávé és a széna ízei. Van néhány sötét csokoládé jegy is, ami érdekessé teszi a szivart egészen a csonkig. Ez egy gyönyörű füst, amelynek erőssége szilárd közepes marad.

Összefoglalva, ez az egyik legjobb Habano a piacon. Az ízek nagyszerű egyensúlya, mindig izgalmas és gyönyörűen felépített. Az ízek úgy fejlődnek, mint egy elegáns zenei szimfónia.

Füstölési idő: 40 - 60 perc (hát én biztos tovább tudom szívni...:)

ITT megvásárolható:

>>> Egy igazi különlegesség : Partagas Serie E No.2 Travel Humidor - 10 szivarral >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarom.blog.hu/api/trackback/id/tr718277979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása